2011. november 15., kedd

Amber /S3/ munkavédelmi bakancs, kompozitos - Jelenlegi ára: 7 890 Ft

Eladó új munkavédelmi bakancs!
Termékleírás: biztonsági védőlábbeli bőr felsőrésszel – könnyű, kompozit műanyag lábujjvédő(CK) megfelelő védelmi képességgel(200J) – Welmax átszúrás elleni talplemez aramidszálas műanyagból, ami az acélhoz képest könnyebb, rugalmasabb, jobb hőszigetelő képességű és fémmentes – olajálló, antisztatikus, kétrétegű, 180°C-ig hőálló PU talp, nedves acél és kerámia felületekre is alkalmas, SRC fokú csúszás elleni védelemmel – páraáteresztőlegző, nemszőtt Tybrelle bélés – szivacsos bokarész- és békanyelv, energiaelnyelő sarokrész.
Méret: 37 – 47-ig
Általában mindegyik terméket raktári készletről próbálom értékesíteni, de kérem a megrendelés előtt egyeztessünk méretet, hogy félre tudjam rakni a terméket. Méretegyeztetés után pontosat tudok mondani a termék adott méretben készleten létéről vagy esetlegesen a beérkezés várható időpontjáról. Köszönöm!
20. 000. - feletti rendelésnél a kiszállítás ingyenes!!!
Kérem nézzen körül a folyamatosan bővülő termékkínálatban!
A termék személyesen is megtekinthető , felpróbálható és átvehető Csepelen hétköznap 8-16 óra között vagy az esti órákban Zuglóban. Postai úton is van lehetőség a termék kiszállítására, melynek feltétele, hogy a termék ára + a postaköltség megérkezzen az adott bankszámlaszámra! Az összeg megérkezését követően a legrövidebb időn belül /általában még aznap/ postázzuk a terméket!


Jelenlegi ára: 7 890 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 20:27
. Amber /S3/ munkavédelmi bakancs, kompozitos - Jelenlegi ára: 7 890 Ft