2011. november 18., péntek

Casanova sok 1Ft-s - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Pelle János: Casanova, avagy a 18. század egy kalandor szemével című könyve. Sok könyvet és egyebet rakok fel helyhiány miatt. 1, -Ft-ért megnyert dolgaimat csak személyesen, a lakásomon lehet átvenni. Kérlek ennek tudatában licitálj!
Étkezési jegyet is elfogadok személyes átadásnál.
Kérem, hogy az aukció megnyerése után legkésőbb 7nappal vegye fel velem a kapcsolatot a nyertes (ne nekem kelljen keresgélni). Amennyiben ez nem történik meg, negatív értékelést adok, és újrahirdetem a terméket. Kérek mindenkit, vegye ezt figyelembe, és jelentkezzen a megnyert licit után!
Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, és mérek is.
Székesfehérváron személyesen is át lehet venni, egyébként postázom a termék ára + postaköltség utalása után.  
Van feltöltve még termékem, sok 1, -Ft-s is, nézz be hozzám, ha van időd! Köszönöm a látogatást.  
AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon a termékre.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-20 19:57
. Casanova sok 1Ft-s - Jelenlegi ára: 1 Ft