2011. november 20., vasárnap

Szakolczay Lajos: Párbeszédek és perbeszédek - Jelenlegi ára: 2 410 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Párbeszédek és perbeszédekA könyv listaára: 2940 Ft. Leírás:
A kötet nem csak jelentős kortársaink, szükségszerűen vagy éppen idő előtt eltávozott művészeink életét és munkásságát segíti jobban és bensőségesebben megismernünk. Alapjaiban színesíti korunkról alkotott és megismert világképünket is, a magyar művelődés, kultúra életben tartásáért, gazdagításáért és népszerűsítéséért folytatott küzdelmekről megfogalmazott vallomások tükrében. Az elsősorban irodalomtörténész és kritikus szerzőnek nem ez az első interjú kötete. Jelen könyvben az elmúlt húsz évben történt beszélgetésekből válogatott össze huszonnégyet. Olyan híres és érdekes művészemberekkel beszélget jelen kötet lapjain, mint Ágh István költő, író, műfordító, Buda Ferenc költő, Cseres Tibor író, Csoóri Sándor író, Csorba Győző költő, műfordító, Faludy György költő, Faragó Laura dal-, népdal- és oratóriuménekes, Cs. Gyímesi Éva irodalomtörténész, Határ Győző író, költő, műfordító, filozófus, Korniss Dezső festőművész, Nagy Gáspár költő, Orbán Ottó költő, műfordító, esszéista, Petrás Mária népdalénekes és keramikusművész, Rost Andrea operaénekes, L. Simon László író, politikus, Sulyok Gabriella grafikus vagy Szüle Tamás, a Magyar Állami Operaház magánénekese. A kötet végén találhatjuk a Ködöböcz Gábor által Szakolczayval készített interjú szövegét is. A 81. Ünnepi Könyvhétre megjelenő kötetet - a nagy érdeklődésre való tekintettel - minden általános gyűjtőkörű könyvtár számára teljes szívvel ajánljuk. ISBN: 978-963-9961-10-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 410 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 07:59
. Szakolczay Lajos: Párbeszédek és perbeszédek - Jelenlegi ára: 2 410 Ft