2011. augusztus 26., péntek

AEG T59800 LAVATHERM Sensidry kondenzátor hőszivattyús A

AEG T59800 LAVATHERM Sensidry kondenzátor hőszivattyú A:
Eladó itt van a TOP CLASS az AEG. A szárítógép AEG T59800 LAVATHERM Sensidry egy nagyon gazdaságos (energiahatékonysági osztály) Hőszivattyús szárító. Ő verdefényes. Mindig alaposan megtisztított, és nagyon tiszta.

Ez a hőszivattyú szárító van egy energiatakarékos, 50%-a hagyományos szárítók, és védi a mosoda, mert szárad egy sokkal kisebb hőt.

A szárító egy dob fény, hogy látjuk minden darab mosoda. Az indítás késleltetés állítható 1 óra az 12 óra. A maradék nedvességtartalma a maradék nedvesség mossa át a kulcsot + és + + + lehet finoman állítani.
Hasznos mutató mértéke a szárítás, a szárítási folyamat közben a show, mint a ruha száraz, és láthatjuk a korábbi, ha szükséges.
LCD - kijelző mutatja a hátralévő szárítási időt és hangjelzést ad, a végén a szárítási folyamat azt jelzi, hogy a szárítási folyamat végén (ez a funkció letiltható is).
Programok:
Gyűrődések + Frissítés gyapjú - Light Iron Silk - Szabadidő - 30min szekrény száraz Extra dry-kevert szövetek - pamut - hiánya száraz - száraz vasalás - Enyhén száraz.
Azt is meg, ha a kondenzátum kerül vezetett be a tartályba, vagy egy meglévő csatorna.

Extra nagy, mosoda megnyitását 6kg kapacitással.
Magasság x szélesség x mélység 85 x 60 x 60 cm
Energia hatékonysági osztály: A

Szállítás lehetséges.

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan forduljon hozzám tudott.

MFG
Ár: 380 EUR VB