2011. július 19., kedd

Philips Senseo HD7812 Kávéfőző / Eszpresszó gép 2T:
szuper-hasznos (r) és nagyon jó állapotban (r)

Philips Senseo kávéfőző

Modell HD7812

Én ajánlatunkat itt abszolút fénypontja háztartási gépek. Írásos mint modell a Philips Senseo HD7812.


A HD7812/50 Senseo gép az első generáció jön ki anélkül, hogy a kijelző és a tejhab. Tehát alkalmas videósok, akik tulajdonítanak jelentőséget kis szerkentyű, inni a kávét, mint a legjobb.

Sok minden változott az idők során a Senseo és továbbfejlesztett modell, a főzési rendszer azonban megmaradt. Olyan varázslatos, az első generációs eszközök kifejlesztett egy finom kávét, finom krémmel. A fajta vitathatatlan egyébként.

Vannak kisebb vágások a könnyű használat. Így a Senseo HD7812/50 egy kisebb tartály, mint a modellek az új generáció. Ahelyett, hogy 1,2 liter a tartályban a HD7812/50 fér csak 0,75 liter vizet. Ez elég öt csésze. A hely a kávéscsésze esik HD7812/50 egy kicsit kisebb, a csészék nem haladhatja meg a 97 milliméter magas. Ezen túlmenően a fűtési idő hosszabb.

Szükségünk van hely így elválasztása a természetben :-) Teljesen működőképes

Emellett a gép, a készülék tartalmaz / Ez az aukció lejár, az alkatrész a képen látható. 3 betéttel a csésze a funkciók szeretne sört (még a kettő egy csésze lehetséges - ott egyszerűen be egy pad) ... 2 Paddos ... és mi a közös tartozékok ... 'Ve tört egy próbát, így láthatja, hogy mely műveletek, mit lehet, és minden tiszta. Tisztítása a bomlása nagyon praktikus és könnyen

Az eredeti csomagolásban és mi már nem a kézi, sajnos, már nincs ott.

Magán eladó: nincs visszaút / exchange - nincs garancia - nincs garancia
Ár: 35 EUR VB